Download app
Lesrooster
Sport wanneer jij wilt, € 39,95 per maand.
    • -
    • -

Booty & Abs

"Booty & abs" training is een fitnessprogramma gericht op het versterken en vormgeven van de bilspieren (booty) en de buikspieren (abs). Deze training richt zich op het ontwikkelen van kracht, stabiliteit en esthetiek in de bil- en buikregio's. Het omvat een combinatie van oefeningen die gericht zijn op het versterken van de bilspieren, zoals squats, lunges, hip thrusts en glute bridges, evenals oefeningen die de buikspieren targeten, zoals crunches, leg raises, planks en oblique twists. Het doel is om een strakker, sterker en meer gevormd uiterlijk te bereiken in het onderlichaam en de kern, wat kan bijdragen aan een verbeterde algehele lichaamscompositie en functionele kracht.


"Booty & abs" training is niet alleen gericht op het verbeteren van de fysieke verschijning, maar ook op het bevorderen van functionele kracht en stabiliteit. Sterke bil- en buikspieren zijn essentieel voor het uitvoeren van alledaagse activiteiten, zoals tillen, buigen, en zelfs lopen en rennen. Door regelmatig te trainen kunnen de bil- en buikspieren sterker worden, wat kan helpen bij het voorkomen van blessures en het verbeteren van de lichaamshouding. Bovendien kan een goed ontwikkelde "booty & abs" niet alleen het zelfvertrouwen vergroten, maar ook bijdragen aan een gevoel van algeheel welzijn en vitaliteit.

Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen intensiteit is BBB een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BBB is toegankelijk voor iedereen!

Een gratis proefles?

Kom een gratis proefles doen bij Body Perfection om onze sportschool zelf te ervaren.

Vraag een gratis proefles aan!