Download app
Lesrooster
Sport wanneer jij wilt, € 39,95 per maand.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

detoxbody

Bereik blijvend welzijn en verlies centimeters met detoxbody.

Detoxbody introduceert een baanbrekende aanpak om op een moeiteloze, veilige en geheel pijnloze wijze centimeters en gewicht te verliezen. Na de initiële (kosteloze) sessie zul je direct merken dat je enkele centimeters hebt verloren, bijvoorbeeld rondom je taille.


Scale

Niet-chirurgische liposuctie


timer

Snel, veilig en gemakkelijk


smiley

100% Tevredenheid


Deze wetenschappelijk bewezen Low Level Laser Therapy is een methode op basis van lichttechnologie die doelgericht vetcellen aanpakt, met een direct meetbaar resultaat als gevolg.


In combinatie met de juiste voeding en levensstijl is DETOXBODY dé manier om veilig en snel uw gewenste aantal kilo’s en centimeters te verminderen.

De DETOXBODY-trajecten zijn ontwikkeld door ervaren trainers en  voedingsexperts. Technologie gekoppeld aan jarenlange ervaring en wetenschap leidt tot 100% tevredenheid.Wat is DETOXBODY?

DETOXBODY is een revolutionaire manier om overtollig vet gemakkelijk te verminderen op plaatsen waar dat moeilijk is. Een sessie verloopt als volgt:

1. LICHAAMSANALYSE

2. LIPO-LASER & ANDULLATIE

Eerst wordt de samenstelling van uw lichaam gemeten (vet- en vetvrije massa, watergehalte, etc.) met een professioneel meetapparaat. Aan de hand van de meting en het gewicht wordt het juiste DETOXBODY-traject voor je gekozen. Ervaar zelf de resultaten van de meting voor en van de meting na de eerste DETOXBODY-sessie.  De Lipo-Laser breekt vetcellen af. Andullatie zorgt voor een goede drainage, waardoor overtollig water en afvalstoffen effectief worden afgevoerd door het lymfesysteem.

Lipo-Laser behandeling

De laserstralen van de Lipo-Laser dringen diep door tot de vetcellen en maken vervolgens de vetcelwand poreus. Hierdoor kan het vet dat is omgezet in glycerol, vrije vetzuren en water, via de poreuze celwand naar buiten komen. Deze behandeling is volledig veilig en pijnloos.


De werking van de Lipo-Laser op de vetcellen

cel1 cel2 cel3 cel4 cel5 cel6
1. Vetcellen in rust. 2. De laserstralen dringen door en stimuleren de vetcellen. 3. De laserstralen creëren poriën in de celwand, waardoor de inhoud van de cel ontsnapt. 4. Glycerol, vrije vetzuren en water komen tussen de vetcellen terecht. 5. Het overtollige water komt in het lymfesysteem terecht en wordt afgevoerd. 6. De vetcellen zijn aanzienlijk gekrompen.
Een gratis proefles?

Kom een gratis proefles doen bij Body Perfection om onze sportschool zelf te ervaren.

Vraag een gratis proefles aan!