Download app
Lesrooster
Sport wanneer jij wilt, € 39,95 per maand.

Bootcamp in Putten?

Of toch liever BBB of Club Power . . .


Club Power
ClubPower is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen. Power X-press Power X press is de kortere versie van de reguliere Club Power les, in 30 minuten pak je alle belangrijke spiergroepen aan! Iedere week worden de spiergroepen van de les gewisseld. Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.
Mixed Bootcamp
Mixed bootcamp is onze gemengde bootcamples op de zondagmorgen! Begin je dag goed door mee te doen met deze les waarbij conditie, kracht en core oefeningen elkaar afwisselen. Er is veel aandacht voor de kracht dus ook voor de mannen een heerlijke les.
BBB power
Wil je een leuke combinatieles doen waarbij je zowel je benen, buik en billen traint alsook je conditie? Doen dan eens mee met BBB/POWER Deze les staat het eerste halfuur geheel in het teken van drie grote spiergroepen; Buik, billen en benen. Hierin worden verschillende vormen van bewegen gebruikt, zoals spierversterkende oefeningen met gewichten, elastieken en low-impact oefeningen. Het tweede halfuur bestaat uit Club Power. Hierin worden om de week het bovenlichaam of onderlichaam getraind met behulp van de barbell en losse gewichten.

Vraag nu een gratis weekpas aan!


Een gratis proefles?

Kom een gratis proefles doen bij Body Perfection om onze sportschool zelf te ervaren.

Vraag een gratis proefles aan!