Download app
Lesrooster
Sport wanneer jij wilt, € 39,95 per maand.

Hou je conditie op peil

En volg een (of meerdere) van deze lessen.

Club Cycle
Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan een goede conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek en een deskundige instructeur zorgen voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Geschikt voor alle leeftijden en elk niveau. Onder leiding van een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen, met als doel je opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid.

Cycle X-press
Cycle Xpress is een high intensity spinningles van slechts 30 minuten! Deze verkorte versie van de reguliere Club Cycle les is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma's. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

Big Bag training
BIG BAG conditietraining is de manier om in vorm te komen én te blijven! Iedereen kan op zijn/haar eigen tempo en intensiteit werken. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar. Je maakt boks- en traptechnieken op een Big Bag (grote zak die aan het plafond hangt) Met onze Big bag conditietraining verbrandt je enorm veel calorieën zonder dat je het door hebt. Elke deelnemer heeft het hierover. Je krijgt meer energie en voelt je lekkerder. Door middel van de impact op de Big Bag, verstevig je het hele lichaam. Zowel buik, billen, bovenlichaam en benen. Big Bag training is een geweldige manier om stress te ontladen. Al je negatieve energie kan eruit en je voelt je weer fris.

Aerobics
Een oude naam in een nieuw jasje! Deze les staat al jaren op ons programma en dat is niet voor niks. Aerobics is een leuke en ook goede manier om iets te doen aan je conditie. In deze tijd van een drukke baan en stress kan aerobics een manier zijn om in beweging te blijven en je fit en gezond(er) te voelen! Aerobics betekent letterlijk 'met zuurstof'. Aerobe trainingsvormen trainen de grotere spiergroepen voortdurend, en voor een langere tijd zodat het hart, de longen en het gehele cardiovasculaire systeem beter in staat wordt gesteld om zuurstof op te nemen en te transporteren. Met andere woorden: het lichaam wordt fitter! Aerobe sporten zijn onder andere fietsen, hardlopen en in-line skaten, maar natuurlijk ook onze aerobicslessen op muziek.

Vraag nu een gratis weekpas aan!

Een gratis proefles?

Kom een gratis proefles doen bij Body Perfection om onze sportschool zelf te ervaren.

Vraag een gratis proefles aan!