Download app
Lesrooster
Sport wanneer jij wilt, € 39,95 per maand.

Groepslessen in Putten

Speciaal voor de ladies.

Ladies only bootcamp
De Ladies bootcamples bestaat uit een INDOOR interval training van slechts 30 minuten. De les bestaat uit 20 onderdelen welke afwisselend conditie en kracht bevorderen. Het is een les waarbij je jezelf lekker kunt uitdagen. Dit betekent NIET dat je fit moet zijn om aan deze les te kunnen deelnemen. Je kan namelijk iedere oefening in je eigen tempo doen. Wil jij snel in shape komen en houd je ervan jezelf uit te dagen doe dan eens mee!
 
Killer body bootcamp
De Killerbody Bootcamp is een les van 30 minuten die bestaat uit 16 oefeningen in circuitvorm. Deze bootcamp is speciaal voor de dames en is de zwaardere versie van de reguliere ladies only bootcamp. De werkblokken zijn langer en er zijn meer conditionele oefeningen in deze les. Echt elke spiergroep wordt in deze les uitgedaagd zowel in kracht als in uithoudingsvermogen. Wil jij snel in shape komen en houd je ervan jezelf maximaal uit te dagen doe dan eens mee!
Ladies Only kickboksen
Wil je niet tussen allemaal bezwete kerels staan? Wil je op een leuke manier afvallen en / of leniger worden? Dan is deze les iets voor jou! De lessen zijn lekker afwisselend, van met veel aandacht voor techniek, conditie en wie dat wil aan het eind van de les sparren. Deze trainingen zijn onder andere gericht op de BBB zones, conditieverbetering en lenigheid. De lesopbouw bestaat uit een warming-up, kickboks technieken, conditie-oefeningen, en een cooling down. De groep is laagdrempelig om in te stappen, en er heerst een relaxte sfeer onderling.

Vraag nu een gratis weekpas aan!
Ga terug


Een gratis proefles?

Kom een gratis proefles doen bij Body Perfection om onze sportschool zelf te ervaren.

Vraag een gratis proefles aan!